Relatiebegeleiding

Een relatie valt en staat met hoe we ons verbinden met de ander en hoe we bewegen binnen de relatie. Als door gewoontes, drukte, ziekte, of andere situaties de verbinding met de ander onder druk komt te staan, kun je elkaar gevoelsmatig kwijtraken. De manier waarop je zelf vroeger ervaringen hebt opgedaan met verbindingen aangaan en hechten, wordt in deze situaties extra zichtbaar en voelbaar. Als je zelf inzicht hebt over wat je voelt en wat je beweegt en dat kunt tonen aan de ander, ontstaat er gevoeld begrip.

De begeleiding is gericht om jullie gezamenlijke gevoel voor elkaar – de verbinding – weer inzichtelijk te maken. Dit doe ik door in het gesprek de gevoelslaag naar boven te halen en te benoemen wat zichtbaar wordt. Ik maak daarvoor gebruik van ervaringsgerichte oefeningen, zodat de beweging die jullie naar elkaar hebben naar voren komt. En dat geeft weer stof om over na te praten.

Maak een afspraak
een origineel kado voor geliefden

'Relatie APK'

Voor liefdespartners die het fijn vinden om op een andere manier zorg te dragen voor hun relatie.

In het drukke bestaan dat we tegenwoordig leven, is het een uitdaging om als liefdespartners voldoende tijd voor elkaar te blijven maken en gevoel voor elkaar te houden.
Om tijd voor elkaar vrij te maken kun je samen op vakantie gaan, samen wandelen, uit eten gaan, enz. Maar was het begin van jullie liefde niet een gevoel dat door je lijf stroomde? Een gevoel van bij elkaar te willen zijn? Een onderbuikgevoel dat kriebelde?
Tijdens de ‘Relatie APK’ is dat juist waar jullie weer mee bezig zullen gaan. Elkaar weer (aan)voelen.

Geregeld afstemmen op elkaar, houd een relatie draagkrachtig, beweeglijk en fris. Ik begeleid jullie proces en pas me aan bij de behoefte die er bij jullie ontstaat. Plezier hebben met elkaar in een veilige omgeving, waar ruimte is voor wat zich aandient is het uitgangspunt. De ‘Relatie APK’ is een strippenkaart van zes keer een uur, die je in kunt zetten wanneer jullie maar willen.