Haptonomie

Haptonomie geeft inzicht in hoe je met jezelf en de omgeving omgaat. Wanneer jij lekker in je vel zit, is er harmonie tussen denken, doen en voelen. Je staat stevig in het leven en maakt keuzes die bij je gevoel passen.

In ons dagelijks leven raakt het gevoel vaak ondergeschikt aan het denken, waardoor de balans verstoord kan raken. Je (h)erkent je gevoelens niet, waardoor er diverse klachten kunnen ontstaan.

Door middel van inzichtgevende gesprekken, ervaringsoefeningen en fysieke aanraking, word je je bewust van je gevoel. Je lichaam laat weten hoe het met je is. Want een oprechte en affectieve aanraking maakt dat je je kunt openstellen naar jezelf, anderen en je leefwereld om je heen.

Haptonomie geeft je de mogelijkheid je gevoelsleven te ontwikkelen en te verdiepen. Haptotherapie, zwangerschapshaptonomie, relatietherapie en coaching zijn bij mij in de praktijk gebaseerd op de inzichten van de haptonomie.

Contact

Ninousha Holst
06-41036761
ninousha@holst-haptonomie.nl
KVK 78118816
BTW NL003288903B78
AGB praktijk 90068395
AGB therapeut 90109412

Praktijk adres

Hein Keverweg 9
1251 BT Laren

Gratis parkeren kan op de parking
van het Singer museum

“Een aanraking maakt veel duidelijk over jezelf. Het ‘raakt’ je letterlijk en daardoor zet het je emotioneel in beweging.”
— Ninousha —